Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Vali Mesut Köse, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

        Vali Köse, mesajında, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yaşanan terör olayı nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını bildirdi.

        Çankırı'nın saldırıda bir şehidi ve gazisi bulunduğunu belirten Köse, şöyle devam etti:

        "Bu terör saldırısında şehit olan Özel Harekat Polisi Hasan Bilgin'in annesi ilimize bağlı Orta ilçesi nüfusuna kayıtlıdır. Şehidimizin cenazesinin babasının memleketi olan Zonguldak iline bağlı Kozlu ilçesinde toprağa verileceği öğrenilmiştir. Yine, ilimiz Yapraklı ilçesinden olan polis memuru Cengizhan Bulut olayda yaralandı. Polisimizin hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavisinin İstanbul’da devam ettiği, kendisinin birkaç gün içinde ilimizde olacağı öğrenilmiştir."

        Bu ülkenin topraklarında doğup büyüyüp yine bu ülkeye kurşun sıkan hainleri kınadığını vurgulayan Köse, mesajında, "Bu büyük millet ve güçlü devlet şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır. Devletimizi dize getirmeye, ezanlarımızı susturmaya, şanlı bayrağımızı indirmeye, milletimizi yıldırmaya yemin etmiş alçakların hevesleri kursaklarında kalacaktır." ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler