Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir temizlik görevlisi, "Dövizini Bozdur, Oyunu Boz" kampanyasına destek için 250 dolar bozduranların ev veya iş yerinin önünü mesai saatleri dışında temizliyor.

        Nizip Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli Veli Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan kampanyaya sonuna kadar destek vereceğini söyledi.

        Vatandaş olarak ekonomi üzerinde oynanan oyunu bozmak amacıyla başlatılan kampanyaya katkı sunmak istediğini belirten Genç, bir hafta boyunca 250 dolar bozdurduğuna dair dekont getiren herkesin mesai saatleri dışında ev ve iş yerinin önünü temizleyeceğini dile getirdi.

        Kampanyaya herkesin gücü ölçüsünce destek vermesi gerektiğini belirten Genç, şöyle devam etti:

        "Dolara hayır demek ve bu oyun karşısında dimdik durmak için ben de elimden gelen katkıyı sunmak istedim. Böylelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya destek olmak ve paramızın değerine değer katmak için mesai saatlerim dışında dolarını bozduran vatandaşlarımın ev ve iş yerlerinin önlerini temizliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler