Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'ın Nazilli ve Çine ilçelerinde İstanbul'daki terör saldırısını protesto için "Teröre Tepki Yürüyüşü" düzenledi.

        Nazilli’de Sivil Toplum örgütleri Uzun Çarşı'da bir araya gelerek, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etti. Belediye Meydanı'na kadar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyenlere yol üzerinde bulunan vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

        Çine ilçesinde ise Çine Madranspor Sarı Zeybekler taraftarı ellerindeki Türk bayraklarıyla “Şehitler Ölmez", "Herşey Vatan İçin", "Kahrolsun PKK" sloganları eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne kadar yürüdü.

        Vatandaşlar, şehitler için dua okuduktan sonra dağıldı.

        Çine ilçe Emniyet Müdürlüğü, terör saldırısında şehit düşenler için lokma dağıttı.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan lokma dağıtımına Çine Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Tosun ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler