Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Karapınar Nakliyeciler Kooperatifi yönetimi, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

        Kooperatif Başkanı Ahmet Alimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öz'ü makamında ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polisler için taziyelerini sundu.

        Saldırının haince ve kalleşçe olduğunu belirten Alimoğlu, "Her gün değişik senaryolar ortaya atılıyor ama Türk milleti bunlara asla izin vermeyecektir. Ülkemizdeki hain terör ve destekçilerini lanetliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu üzücü olayların üstesinden mutlaka geleceğiz. Polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bizler polisimizin yanındayız. Bu ülke bizim bu bayrak bizim." dedi.

        Alimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerinde müdürlükte görev yapan polislere de karanfil taktim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler