Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Mucur Meslek Yüksekokulu öğrencileri, "Türkülerle Şiir" dinletisi düzenledi.

        Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, okulun konferans salonunda, öğretim elemanlarından Türk Dili okutmanı Dr. Umay Çakır ve öğretim görevlisi Mücahit Ülger koordinatörlüğünde hazırlanan ve "Türkü Türkü Çığırırız" ezgisiyle başlayan etkinlik, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

        Türkülerin hikayalerinin de izleyiciye aktarıldığı etkinlikte öğrenciler, giydikleri yöresel kıyafetlerle dinleyicilere Anadolu’dan esintiler sundu.

        Öğrenciler, şiir dinletisi ile final sınavları öncesinde moral buldu.

        Dinletiye, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk Karadavut, Mucur Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Metin Kütük, Mucur İlçe Emniyet Müdürü Yıldırım Önal, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler