Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Anadolu Gençlik Derneği Adilcevaz Şube Başkanı Cüneyt Duk, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısını kınadı.

        Duk, yaptığı açıklamada, masum insanları ve görev başındaki emniyet mensuplarını hedef alan saldırıların faillerinin, planlayıcılarının ve destekleyicilerinin kalplerinde zerrece vicdan ve merhametin bulunmadığını belirtti.

        "Herkes şunu bilmeli ki bu coğrafyada meydana gelen tüm terör olaylarının rejisörü siyonizmdir. Anlamsız, Türk-Kürt, Alevi-Sünni, Sünni-Şii çatışmalarının tamamı siyonizmin idealine hizmet etmektedir." diyen Duk, şunları kaydetti:

        "Bu coğrafyadaki terör hadiselerinde ve çatışmalarda akıtılan kanla beslenen vampir siyonizmdir. Terörü finanse ettiği ayan beyan belli olan emperyalist ülkelerle tavrımızı net bir şekilde belirlemedikçe bu vahim hadiselerin önünü kesmek mümkün olmayacaktır. Terörün kaynağı bizzat bu müstemlekeci zihniyettir. Anadolu Gençlik Derneği Adilcevaz Şubesi mensupları olarak şiddet ve terörün her türlüsüne karşı olduğunuzu bir kez daha ifade ediyoruz. İmanlı bir neslin inşası için karşımızda duran ne olduğu belirsiz terör sevdalılarına maşalarına ve üst aklına karşı çelik gibi bir imanla karşı duracağımızın teminatını veriyoruz. Sadece terör değil yedi düvele karşı verilen bu mücadelede Hakk'ın bayraktarlığını yapmanın bu aziz millete bir borç olarak görmekteyiz. Bu menfur saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine sabır niyaz ederken, ülkemizin, İslam coğrafyasının huzur ve barış ortamına kavuşması için tüm gücümüzle ter dökerek gayret edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Zafer inananlarındır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler