Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin'i ziyaret etti.

        Çelik, şube yönetimi ve ilçe temsilcisi Murat Nail Üner ile Dinar Kaymakamı Şahin'i makamında ziyaret ederek görüştü.

        Sendikanın çalışmaları hakkında Kaymakam Şahin'e bilgi veren Çelik, "Geleceğimizi yönetici ve öğretmenlerimizle birlikte inşa edeceğiz" dedi.

        Çelik, kamuda eğitim iş kolunda yetkili sendika olduklarını ama bunu bir hamaset konusu olarak görmediklerini ve bunu bir emanet olarak kabul ederek çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Bu emanetin yüklediği sorumlulukla sendikacılığın ideallerini ülkenin gerçekleriyle harmanlayarak en büyük sendika olmanın hakkını vermeye gayret ediyoruz. Dinar'da da eğitim adına güzel işler yapılıyor. Görüyorum ki yetkililer de eğitim için mesai harcıyorlar. Samimi ve güzel bir birliktelik oluşmuş. Değerler eğitimi kapsamında da Dinar'dan inşallah güzel örnek projeler olacaktır. Bu konuda da zaten Dinar için de ne gerekiyorsa İlçe Temsilciliğimiz sorumluluk almaya, elini taşın altına koymaya hazırdır. Maksadımız iyi insan yetiştirmektir. Başarılı ve aynı zamanda ahlaklı bir nesil yetiştirmek ecdadımıza olan en büyük borcumuzdur."

        Çelik ve beraberindekiler, Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Şube Müdürü Ali Güneşdoğar ve AK Parti İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel'i de ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler