Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Yeniyol İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Dinar Emniyet Müdürlüğünü giderek polis teşkilatına destek ziyaretinde bulundu.

        İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısının ardından, Yeniyol ilkokulu idareci ve öğrencileri emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek polis teşkilatına desteklerini iletti.

        İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç ile görüşen öğrenciler polislere çiçek vererek başsağlığı diledi.

        Okul Müdürü Fatih Ocak yaptığı açıklamada, hain terör saldırısından sonra şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar dilemek için Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etmek istediklerini ifade etti.

        İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç de, yapılan ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, "Aziz Türk Milleti’nin askeriyle, polisiyle hain teröre karşı dimdik ayakta durarak, gece gündüz mücadelesine devam edecektir." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler