Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kumluca ilçesinde 16 gün önce iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Dinçtürk, yaşamını yitirdi.

        Kumluca-Finike karayolu Kavak Mahallesi Kavşağı'nda 27 Kasım'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve ilçedeki bir lokantada garson olarak çalıştığı öğrenilen Dinçtürk (35), Antalya'da tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

        Bu arada, aynı kazada yaralanan Ömer Dinçtürk'ün 7 yaşındaki Şuayip Dinçtürk'ün tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

        Kumluca-Finike karayolunda 27 Kasım'da meydana gelen kazada, Behiye Arslan idaresindeki 42 EBV 50 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ömer Dinçtürk (35) yönetimindeki 07 FHZ 41 plakalı otomobil Kavak Mahallesi Kavşağı yakınlarında çarpışmış, kazada, Ömer Dinçtürk ile beraberindeki eşi Hacer Dinçtürk (37) ve oğlu Şuayip Dinçtürk (7) yaralanmış, yaralılardan Hacer Dinçtürk'ün tedavisi tamamlanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler