Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, Bozova Belediye Başkanı Zeynel Taş ile Viranşehir, Bozova, Halfeti ve Suruç ilçelerinin belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu gözaltına alınanların sayısı 196'ya yükseldi.

        Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezi ve ilçelerde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda haklarında yakalama kararı bulunan kişilerin önceden belirlenen adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

        Dün başlayıp bugün devam eden operasyonlarda, Bozova Belediye Başkanı Zeynel Taş ve yardımcısı Fatma Doğan, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Yılmaz, Halfeti Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Yılmaz, eski Suruç Belediye Başkan Yardımcısı Halil Akbaş ve Hüseyin Ohaç ile DBP Şanlıurfa İl Başkanı Celal Babacan'ın da aralarında bulunduğu gözaltına alınanların sayısı 196'ya ulaştı.

        Operasyon kapsamında parti binalarında arama yapıldı ve bazı dokümanlara el konuldu.

        Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler