Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca ilkokul 2, 3 ve 4.sınıf öğrencileri için düzenlenen "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda" Ulusal Resim Yarışmasında iller bazında Yalova'dan ilk 3'e giren öğrencilere ödülleri verildi.

        Genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenilirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir platform oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenilirliği ile ilgili farkındalık geliştirmek amacıyla, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda" Ulusal Resim Yarışması'nda Yalova'dan 1'inci olan Çınarcık Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulu öğrencisi Osman Yaman'a, Yalova 75.Yıl Ziya Gökalp İlköğretim Okulundan 2'nci olan Doğa Şenyurt'a ve Yalova Atatürk İlköğretim Okulundan 3'üncü olan Dilara Sönmez'e ödülleri verildi.

        Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müdürü Suat Parıldar, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

        Parıldar, öğrencileri okullarında "gıda temsilcisi" seçtiklerini ve güvenilir gıda tüketilmesi konusunda diğer öğrencileri de bilinçlendirmelerini tavsiye etti.

        Bu konuda öğrencilerden söz alan Parıldar, öğrencilere tablet ve çeşitli hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler