Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesine yapılan bilişim atölyesi binası inşaatında sona yaklaşıldığı bildirildi.

        Sandıklı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesindeki 600 metrekarelik alana yapılan bilişim atölyesi binasının inşaatında sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı tamamlanan 2 bin 400 metrekare kapalı alana sahip, bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak binanın, 2017 şubat ayında teslim edilmesi bekleniliyor.

        İnşaat ile ilgili bilgiler veren Okul Müdürü Ufuk Taşbaş, okulda yeni bölümler açıldığını, bu nedenle derslik ve atölye sıkıntısı yaşandığını söyledi.

        Bakanlıktan atölye binası için ek ödenek istediklerini belirten Taşbaş, şöyle konuştu:

        "Bakanlık ödenek yapınca İl Milli Eğitim ve İl Özel İdare müdürlükleri tarafından yapılan ihale sonucu atölye binamızın inşaatına başlandı. Şu anda da inşaatımızda sona yaklaşmış bulunuyoruz. Binayı teslim aldığımızda bilişim teknolojileri laboratuvarı, elektrik, elektronik atölye ve laboratuvarı ve teknolojik sınıfları ihtiyacımızı karşılayacağız. Binanın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz."

        Hükümetin ülke genelinde olduğu gibi Sandıklı'ya da hizmet ve yatırımlarını sürdürdüğünü belirten AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık da hükümetin ilçeye hizmet sunmaya devam ettiğini kaydetti.

        Saylık, "Bu kapsamda eksiği olan Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin bilişim atölye inşaatının yapılması da bizleri ilçemiz adına son derece memnun etti. Bu binanın okulumuza kazandırılmasında emeği geçen başta Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu olmak üzere, milletvekillerimiz Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler