Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu 1. Amatör Küme müsabakasında rakibi Ulubey Belediyespor'a 20-0 yenilen Kabataşspor, söz verilen moral amaçlı primine kavuştu.

        Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Kabataşspor Kulübü Başkanı Erol Yardibi, teknik heyet ve futbolcular, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

        Enver Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, rakibine 20-0 yenilen Kabataşspor'a daha önce moral amaçlı prim sözü verdiklerini anımsatarak, "Kasım ayı içerisinde oynanan maçta Ulubey Belediyespor rakibi Kabataşspor'u 20-0 yenmiş, bu skor da ulusal basında geniş yer bulmuştu. Biz de 20-0 yenilen Kabataşspor'a moral amaçlı prim sözü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirdik." dedi.

        Kabataşspor'a verdikleri primin takıma moral olmasını ümit ettiklerini dile getiren Yılmaz, "İnşallah verdiğimiz nakit para desteğiyle Kabataşspor, sahaya daha güçlü çıkacak ve rakipleri karşısında daha iyi bir oyun sergileyecek. Onların motivasyonlarına katkı verebildiysek ne mutlu bizlere." diye konuştu.

        Yılmaz, takımda oynayan futbolcuların çoğunluğunun lisede öğrenim gördüğünü belirterek, bu primle gençlerin diğer ihtiyaçlarını da karşılama imkanı bulacağını söyledi.

        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Kabataşspor Kulübüne nakit desteğin yanı sıra malzeme yardımında bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

        Kabataşspor Kulübü Başkanı Yardibi ise prim sözünü yerine getiren Yılmaz'a teşekkür ederek, oyuncularının aldıkları bu primin gereğini sahada yapacağını kaydetti.

        Konuşmaların ardından Yılmaz, primin yer aldığı zarfı Yardibi'ye teslim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler