Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Darıca Belediyesi tarafından ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

        Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, zor şartlarda gençleri spora teşvik ederek, gelişimlerine katkı sunan kulüplere teşekkür etti.

        Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübünü açarak atletizm alanında önemli başarılar elde ettiklerini ifade eden Karabacak sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Bu kulübümüzde önümüzdeki günlerde farklı branşlarda da gençlerimize spor yapma imkanı sunacağız. Bizim sporculuk dönemimizde bu imkanlar yoktu. Çok sıkıntılar çektik. Şimdi sizin imkanlarınız var. Daha iyi şeylere layıksınız. Artık Darıca kendi sporcularını çıkarmalı. Bunun için bizde çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Darıca'ya bir spor köyü kurarak geleceğin sporcularını yetiştireceğiz."

        Programda bin 750 adet malzeme kulüplere dağıtıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler