Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırılarında şehit olan polis memurları için İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip’e taziye ziyaretinde bulundu.

        Hacı, ziyarette yaptığı konuşmada, terör saldırılarını nefretle ve şiddetle lanetlediklerini söyledi.

        Terörün bir insanlık suçu olduğunu ifade eden Hacı, saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

        Yapılan saldırının sadece polislere değil, Türk milletine yapılmış bir saldırı olduğunu vurgulayan Hacı, Türkiye’yi bölmeye yönelik bu eylemlerin Türk milletini asla yıldıramayacağını daha çok milleti birbirine kenetlediğini kaydetti.

        Türkiye'yi ve Türk milletini bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Hacı, şunları dile getirdi:

        "İstanbul’da çevik kuvvet polisimize ve sivil vatandaşlarımıza karşı kalleşçe düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Yaşanan bu menfur saldırı bizleri derinden yaralamıştır. Ülkemizi bölmeye yönelik bu eylemler bizleri asla yıldıramaz, aksine bizleri birbirine daha da kenetler. Yıllardır ülkemizi bölmeye çalışan malum güçler emellerine ulaşamayacaktır. Bizler bir bütünüz, bizleri ayırmaya ve bölmeye ne bugün ne de yarın kimsenin gücü yetmeyecektir. Öncelikle hayatını kaybeden kahraman vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."

        Hatip de Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini ifade ederek, bütün zorlukların üstesinden gelecek güce sahip olduğunu bildirdi.

        Saldırının gerçekleştirilmesinde parmağı olan herksin en kısa sürede hak ettiği cezayı alacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini aktaran Hatip, "Maalesef ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Meslektaşlarımıza karşı yapılan bu kalleşçe saldırıyı kınıyorum. Polis teşkilatımız sonuna kadar görevinin başındadır. Son nefesimize kadar vatanımız birinci önceliğimizdir." diye konuştu.

        Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Hacı, Emniyet Müdürü Hatip'e Türk bayrağı armağan etti.

        Hacı ve beraberindekiler daha sonra Çevik Şube Müdürlüğünü de ziyaret ederek polis memurlara başsağlığı diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler