Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ağrı Gençlik Merkezince, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle polis kontrol noktaları ziyaret edildi.

        İstanbul'daki terör saldırısının ardından polis ekiplerine moral vermek isteyen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Tesisler Şube Müdürü Cemil Budak, Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Erdoğmuş ile Gençlik Merkezi'ndeki gençler yol kontrolü yapan polislerle sohbet edip, polislere karanfil verdi.

        Alp, burada yaptığı konuşmada, "Yaşanan hain terör saldırılarının ardından şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımız da acil şifalar diliyoruz." dedi.

        Bu tür ziyaretlerin süreceğini söyleyen Alp, "Ülkemiz bir daha böyle alçak saldırılara maruz kalmayacak. Ağrı Gençlik Merkezi olarak, zor günlerinde polislerimizi yalnız bırakmamak için gençlerimizle birlikte onlara moral ve destek vermek istedik." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler