Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli'de kar yağışı sebebiyle kent merkezi ile 5 ilçede yarın eğitim öğretime ara verildi.

        İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, il genelinde dün gece başlayıp halen etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle öğrencilerin mağdur olmaması için il merkezinin yanı sıra Pülümür, Hozat, Mazgirt, Ovacık ve Nazımiye ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 14 Aralık Çarşamba ara verildi.

        Valilikten yapılan açıklamada ise kent genelinde kar yağışının etkisini sürdürdüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

        "İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle yarın Tunceli merkez ve köylerinde, Ovacık, Pülümür, Nazımiye, Mazgirt, Hozat ilçe merkezleri ve köylerinde ilk ve orta dereceli okullarda bir gün süre ile eğitime ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personel de izinli sayılacaktır."

        Kent merkezinin yanı sıra Pertek ve Çemişgezek ilçelerinde ise eğitimin devam edeceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler