Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Baklan ilçesinde bir lisenin Türk bayrağı şeklinde boyanan kapıları kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin kapıları, bir hayırsever tarafından boydan boya ay-yıldızlı Türk bayrağı şeklinde boyanarak yenilendi.

        Lavabolara açılan kapının da Türk bayrağı şeklinde boyanması üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever bir iş adamının okulun tüm kapılarını değiştirdiğini belirterek, "Lavabolara giden kapı dahil okuldaki bütün kapılar Türk bayrağı şeklinde boyanarak yenilenmiş. Olayın öğrenilmesi üzerine Türk Bayrağı Kanununa aykırı olduğu için kapıların tamamını kaldırttık. Olayla ilgili de inceleme ve soruşturma başlattık." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler