Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'da yola dökülen kimyasal maddeden etkilendikleri gerekçesiyle tedavi altına alınan 3 kişiden 2'si taburcu oldu.

        Yola dökülen kimyasal maddeyi (Formaldehit) temizlerken rahatsızlandıkları gerekçesiyle Atatürk Devlet Hastanesi ve Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde müşahede odasında tutulan 3 kişiden 2'sinin tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu oldukları bildirildi.

        ADÜ'de müşahede odasında tutulan bir kişinin ise tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        - Olay

        Aydın-İzmir otoyolu Germencik gişeleri mevkisinde 12 Aralık'da kimyasal madde (Formaldehit) taşıyan bir kamyondan bazı kutular yola düşmüştü.

        Olay yerini itfaiye ekipleriyle birlikte temizleyen Germencik Belediyesi görevlilerinden 3'ü ve sağlık görevlilerinden 3 kişi hastanelere kaldırılmış, sağlık görevlileri tedavilerinin ardından taburcu olmuş, diğer 3 kişinin ise müşahede odasına alındığı bildirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler