Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Domaniç ilçesinde öğrenciler, İlçe Emniyet Amirliğine başsağlığı ve moral ziyaretinde bulundu.

        Hisar ilkokul ve Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ile lise öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısından dolayı öğretmenleri eşliğinde, "Şehit olur, gazi olur ama asla teslim olmayız", "Size uzanan elleri kalemlerimizle kıracağız" yazılı dövizlerle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

        Öğrenciler, polislere gül verip, İstanbul'daki saldırıda şehit düşen polisler için başsağlığı diledi.

        Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Yıldız'ın Kur'an-ı Kerim okumasının ardından, şehitler ve yaralılar için dua edildi.

        İlçe Emniyet Amiri Hakan Yüce, öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı mutluluk duygulandıklarını ve acılarını paylaştıkları için öğrencilerin bu davranışlarını takdirle karşıladıklarını dile getirdi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin de öğrencilerle birlikte polisin, devletin, askerin, yanında olduklarını belirterek, "Bu ülke kolay kazanılmadı. Bu ülkeyi kolay alacaklarını zannedenler hayal kuruyorlar. İnşallah sizlerin dirayeti, bizlerin inancı, çocuklarımızın vatan sevgisi ile düşmanlara fırsat verilmeyecek." dedi.

        Ziyarette, polisler öğrencilere polis beresi takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler