Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - Bingöl'de kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan köyde mahsur kalan hasta, sağlık ekipleri ile özel idare ekiplerince hastaneye ulaştırıldı.

        Kentte dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan ve 278 köy yolunun ulaşıma kapanmasıyla köylerde mahsur kalan hastaların yardımına sağlık ekipleri ile özel idare ekipleri yetişti.

        Merkeze bağlı Dik köyünde yüksek ateşten dolayı rahatsızlanan Seniha Yöndeş'i (55) hastaneye yetiştirmek için İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri ekipleriyle birlikte yola çıkan Acil 112 ambulansı, yoğun kar yağışı nedeniyle yoldan çıkarak yan yattı.

        Greyder yardımıyla kurtarılan ambulans, bir saat sonra köye ulaşarak, Yöndeş'i evinden aldı.

        Dönüş yolunda ikinci kez yoldan çıkan ve içinde hasta olan ambulansı yine Yol ve Ulaşım Hizmetlerine ait greyder kurtardı.

        Yöndeş, Bingöl Devlet Hastanesine ulaştırılarak, tedavi altına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler