Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük'ün Ovacık ilçesinde kar yağışından dolayı kapanan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

        Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, özverili bir şekilde çalışarak köy yollarını ulaşıma açacaklarını söyledi.

        Devam eden karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Uzun şunları söyledi:

        "En yoğun kar yağışı Ovacık'ta hissedildi. Bizlerde ekiplerimizi bu bölgeye yönlendirerek çalışmalarımızı geceden bu yana sürdürmekteyiz. Şuan da 4 greyder, 1 kar bıçaklı kamyon ile çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle okul servisi ve diyaliz hastası olan köylerin olduğu güzergahları açmaktayız. Bugün itibari ile olağanüstü bir durum olmazsa Ovacık'ta 34 köy yolumuzu açıp tekrar hizmete sunmuş olacağız. Her zaman dile getirdiğim gibi köylerde kalan veya köylerine gitmek isteyen vatandaşlarımızdan kar lastiklerini, çekme halatlarını ve zincirlerini yanlarında bulundurmalarını rica ediyorum. Özverili çalışmalarından dolayı da personellerimize teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler