Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Bozova ve Akçakale ilçesinde petrol boru hattından çalındığı belirlenen 16 bin 450 litre ham petrol ele geçirildi.

        Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu Bozova'nın Karaca Mahallesi'nden geçen ham petrol boru hattına vana takıldığını tespit etti.

        Çevrede inceleme yapan ekipler, tarlada terk edilmiş vaziyette 27 TU 426 plakalı kamyonu fark etti. Araçta arama yapan ekipler, 16 bin litre ham petrol buldu.

        Araç plakasının sahte olduğunu belirleyen ekipler, araç sahibi K.G'nin yakalanması için çalışma başlattı.

        Öte yandan ekipler, çalışmalar kapsamında, Harran'ın Çolpan Mahallesi'nde bir eve düzenledikleri operasyonda ise 450 litre ham petrol, yer altına gömülü vaziyette metal bir tank, bir akaryakıt dolum pompası, bir sayaçlı akaryakıt pompası, 4 plastik tank ile 4 plastik varil buldu.

        Ekipler, ham petrol hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla H.S, H.S. ve A.S'yi gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler