Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) bin 326 aşılı zeytin fidanı dağıttığı bildirildi.

        Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü Denizli'de köyde yaşayan vatandaşlara desteğini sürdürmeye devam ediyor.

        Son olarak Kale ilçesindeki ihtiyaç sahibi kişilere Bakanlık tarafından binden fazla zeytin fidanı dağıtıldı. İnceğiz Mahallesi'nde yaşayan 13 kişiye, kişi başı 102 adet olacak şekilde, meyve veren, toplam bin 326 fidan teslim edildi.

        - "Ekonomik ve sosyal kalkınma sağlıyoruz"

        Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, fidanların talep eden bütün vatandaşların hizmetinde olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

        "Maddi durumu uygun olmayan vatandaşlarımıza fidan desteği vererek, ekonomik ve sosyal kalkınmayı sağlıyoruz. Böylece refah seviyesi yükseliyor. Ayrıca yeşil alan genişliğimizi de bu metotla artırıyoruz. Bu uygulamanın artarak yaygınlaşması konusunda kesin talimatım var. Her şey milletimiz için."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler