Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Bilecik'in İnhisar Kaymakamlığına atanan Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci için veda töreni düzenlendi.

        Kaymakamlıkta düzenlenen törende konuşan Kaymakam Deveci, yaklaşık 2,5 yıldır aziz vatan toprağında devleti en iyi şekilde temsil ve hizmet etme gayreti içinde olduğunu belirtti.

        İnsanı esas alan yönetim anlayışının bir gereği olarak her zaman vatandaşın problemleriyle bire bir ilgilenmeye çalıştığını aktaran Deveci, şunları kaydetti:

        "Devletimize, milletimize hizmet etme gayesi ile çıkmış olduğumuz bu yolda hiç şüphesiz ki makamlar mevkiler baki, kişiler gelip geçicidir. Şimdi aziz vatanımızın bir başka köşesinde aynı azim ve kararlılıkla kaymakam olarak görevimize devam edeceğiz. Bir yandan sizlerden ayrılacak olmanın hüznünü yüreğimde hissederken, diğer yandan da siz değerli Sumbaslı hemşehrilerimi tanımış olmanın, görevimi layıkıyla yapmamın, geride güzel eserler bırakmanın ve burada sağlam dostluklar edinmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum. Temennim o ki, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşliğin yaşandığı bu coğrafyada birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz ebediyen hüküm sürsün. Güzel günler geçirdiğim Sumbas ilçemizi ve siz değerli hemşehrilerimi bundan sonraki yaşamımda hep iyi hatırlayacağımdan ve unutmayacağımdan emin olabilirsiniz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler