Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Cizre Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ahmet Adanur, muhtarlarla bir araya geldi.

        Adanur, ilçenin sorun ve sıkıntılarını gidermek, halkın dilek, şikayet ve çözüm önerilerini muhtarlar aracılığıyla dinlemek amacıyla Cizre Belediyesi Toplantı Salonu’nda toplantı düzenledi.

        Adanur, muhtarların sorun, talep ve çözüm önerilerini dinledi. Muhtarların ilçenin gelişmesi ve modern bir kent görünümüne kavuşup huzurun sağlanması için önemli rol oynadıklarını belirten Adanur, "Bizim için muhtarlarımızın görüş, düşünce ve önerileri önemlidir. Muhtarlarımızla sürekli diyalog içinde olacağız ve bundan sonra da bu tür toplantıları sık sık yapacağız. Muhtarlar mahallelerin genel durumu, halkın talepleri, şikayetleri ve sorunlarla ilgili çözüm önerilerini bize her zaman bildirebilirler. Bizler de var olan sorunları gidermek için her türlü çalışmayı zamanında yapacağız.” dedi.

        Konuşmanın ardından Adanur, toplantıya katılan mahalle muhtarlarına diz üstü bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

        Toplantıya, muhtarların yanı sıra ilçe belediye birim müdürleri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler