Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt (AA) - Siirt'te, Eruh Sağlık Spor Derneği oyuncuları, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısında şehit düşen polislerin meslektaşlarına taziye ziyaretinde bulunarak, karanfil verdi.

        İlçe Emniyet Amirliğine gerçekleştirilen ziyarette Eruh Sağlık Spor Derneği oyuncuları, polislere karanfil vererek taziyelerini iletti.

        İlçe Emniyet Amiri Bedri Yaman, ziyaretten dolayı tüm sporculara teşekkür etti.

        Türkiye’yi bölüp parçalamayı hedefleyen bu tür terör saldırılarının asla hedefine ulaşamayacağını belirten Yaman, "Bu menfur saldırı, milletimizi birbirine her zamankinden daha fazla yaklaştırmış ve kenetlemiştir. Milletimiz, askeriyle polisiyle bir bütün olarak, bu terör belasının da üstesinden gelecektir. Bizler, yaşadığımız acılara rağmen, ülkemizin istikrarını ve huzurunu bozmak isteyenlere asla taviz vermeyeceğiz ve bu ülkeyi terör belasından temizleyeceğiz." diye konuştu.

        Eruh Sağlık Spor Derneği Başkanı Hakkı Acar da kendilerinin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerine yönelik bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetlediklerini ifade etti.

        Saldırıda şehit düşen polislere ve sivil vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara acil şifa dileyen Acar, başta emniyet teşkilatı olmak üzere tüm millete taziyelerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler