Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Sinop'ta yaklaşık bir ay önce meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Ayancık karayolunun yeniden açılması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

        Ayancık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlyas Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 18 Kasım'daki heyelan nedeniyle yaklaşık 1 aydır kapalı olan Sinop-Ayancık karayolu için çözüm bulunduğunu söyledi.

        Yapılan incelemeler neticesinde bölgede yapımı süren sahil yolundaki dolgu çalışmalarının hızlandırılarak mevcut yola bağlantı sağlanacağını ifade eden Özdemir, zorlu kış şartlarında sürücülerin eski Sinop yolu ile Hüseyinbey güzergahındaki yolu kullandıkları için sıkıntı çektiklerini belirtti.

        Heyelan yaşanan bölgede bugün itibariyle dolgu çalışmalarının başladığını bildiren Özdemir, "Çalışmaların kısa sürede bitirilerek Ayancık-Sinop yolunun yeniden ulaşıma açılmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle başta Sinop Valimiz Hasan İpek ve AK Parti Sinop Milletvekili Sayın Nazım Maviş olmak üzere emeği geçen diğer kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler