Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'ın Erciş, Başkale, Çatak ve Bahçesaray ilçelerinde kar ve tipi nedeniyle eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle Erciş, Çatak, Bahçesaray ve Başkale ilçelerinde ilk, orta ve liselerde eğitime bir gün ara verildiğini söyledi.

        Kırekin, şu ifadeleri kullandı:

        "Meteorolojik verilere göre bugün kar yağışının hafifleyeceği, öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği bilgisi mevcut. O nedenle hava durumuna göre il merkezi ve diğer ilçelerimizde tatil kararı alınmadı. Hava şartlarının değişmesi durumunda tekrar değerlendirilecektir. Şu an için tatil kararı sadece dört ilçemizde uygulanacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler