Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, İstanbul'daki terör saldırısının operasyonlarla ağır yara alan terör örgütünün çaresizliğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

        Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

        Saldırının herkesi üzüntüye boğduğunu belirten Kaymakam Erdoğan, "İnşallah tekrarı olmaz. Millet olarak uyanık olmalıyız. Bunlardan mutlaka hesap sorulacaktır." dedi.

        Erdoğan, bu tür saldırıların terör örgütü PKK'nın sıkıştığının bir göstergesi olduğuna vurgu yaparak, "Operasyonlarla ağır yaralanan terör örgütünün çaresizliğinin bir göstergesidir. İnşallah nihayete erecek, onlar da yapanlar da belasını bulacak. Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlüdür. Milletimizin birlik ve beraberlik içinde olduğunu, tüm dünya görmeye devam edecektir." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler