Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Görele Kaymakamlığı tarafından halk toplantısı düzenlendi.

        Görele Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen ve Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede ve diğer daire müdürlerinin katıldığı toplantıda, Hendekbaşı Mahallesi sakinlerinin istek, şikayet ve önerileri dinlendi.

        Kaymakam Kılıçarslan, burada yaptığı konuşmada, halkın huzuru ve refahı için devletin tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

        İlçede var olan sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen gayretleri gösterdiklerini belirten Kılıçarslan, şöyle konuştu:

        "Karadeniz Bölgesi diğer bölgelere göre engebeli bir arazi yapısına sahip olduğu için bir sorunla karşılaşmaktayız. Bu da hizmette sıkıntı ve gecikmelere neden olmaktadır. Halkın istek, şikayet ve önerileri bizler için her zaman ön planda olmuştur. Sizlerin şikayet ve isteklerini not alarak, çözümü noktasında elimizden geleni en etkin bir şekilde yapmaya çalışıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler