Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısına tepki amacıyla Darende, Hekimhan ve Kale ilçelerinde, emniyet mensuplarına ziyaretler gerçekleştirildi.

        Darende ilçesinde AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, CHP İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu, MHP İlçe Başkanı Hasan Şentürk ile BBP İlçe Başkanı Ali Gök, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Darende İlçe Emniyet Müdür Vekili Ergun Taşkıran'ı ziyaret etti.

        Siyasi parti temsilcileri, ziyarette İstanbul'da yaşanan terör saldırısında meslektaşları şehit düşen polislere başsağlığı diledi.

        AK Parti Darende İlçe Başkanı Şimşek, ziyarette yaptığı konuşmada, menfur terör saldırısı sonrası, Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşların, polis memurlarıyla kucaklaştığını ve başsağlığı dilediğini belirtti.

        Darende'deki siyasi partilerin temsilcileri olarak kendilerinin de aynı duyguları paylaştığını ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

        "15 Temmuz'da üzerine doğrultulan namluları, sürülen tankları bertaraf ederek yeniden güçlenip ayağa kalkan bir milleti kendi akıllarınca sindirmeye çalışıyorlar. Allah'ın izniyle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ülkemize hiçbir zaman diz çöktüremeyecekler. İnşallah bir daha böyle acıları millet olarak yaşamayız. Devletimizin şefkat yüzü olduğu kadar artık sert yüzünü de hükümetimiz gösterecektir. Bunu herkes böyle bilsin."

        İlçe Emniyet Müdürü Taşkıran da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu saldırıyla hiçbir kutsalı tanımayan teröristlerin, bir kez daha insanlık düşmanı olduklarını gösterdiklerini söyledi.

        Parti başkanları, ziyarette Taşkıran’a, Türk bayrağı hediye etti.

        - Hekimhan

        Hekimhan'da da Şehit Polis Mehmet Emin Çakır İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Vahap Korkmaz ile Hekimhan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğini ziyaret etti.

        İstanbul Beşiktaş'taki saldırıda yaşamını yitiren şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen öğrenciler, polislere karanfil verdi.

        - Kale

        Kale ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Erkan Güngör ile jandarma personeli ve İlçe Müftüsü Abdullah Bekiroğlu, Kale İlçe Emniyet Amiri Hayrettin Uzay'ı ziyaret etti.

        Güngör, ziyarette yaptığı konuşmada, bu vatanı hiç kimsenin parçalayamayacağı ve Türk bayrağına kimsenin kirli ellerini uzatamayacağını belirterek, "Konu vatan, bayrak olunca her Türk vatandaşı gibi bizler de canımızı seve seve vermeye hazırız." diye konuştu.

        İlçe Müftüsü Bekiroğlu da saldırıda şehit olanlarla yaralılar için dualar ederek, "Gün birlik olmak günüdür çünkü vatan hepimizin." dedi.

        İlçe Emniyet Amiri Uzay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kimsenin kendilerini yıldırmasına ve vatanı bölmesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

        Bu arada, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Güngör ve jandarma personeli, ziyaret öncesi, saldırıda şehit olanlar anısına Erdemli Mahallesi'nde fidan dikti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler