Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - AK Parti Görele Kadın Kolları Teşkilatı üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen polis memurları için başsağlığı diledi.

        İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin’i makamında ziyaret eden Kadın Kolları Başkanı Ferhan Demirci ve beraberindekiler taziye dileklerini iletti.

        Demirci, burada yaptığı konuşmada, her zaman güvenlik güçlerinin yanında olacaklarını ve yalnız bırakmayacaklarını ifade ederek, polisin vatan için kutsal bir görev üstlendiğini söyledi.

        İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin de ülkede bulunan birlik ve beraberlik olgusunu kimsenin yıkamayacağını vurgu yaparak, "Hepimiz bu vatan için şehit olmaya adayız. Ülkemizdeki huzur ve refahı kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Vatanı için böylesine birbirine kenetlenmiş bir millet varken bizi kimse bölemez." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler