Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Rize'nin Fındıklı ilçesinde bir binaya giren iki zanlı tarafından gerçekleştirilen ayakkabı hırsızlığı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

        Alınan bilgiye göre, ilçede Deniz Sokak'taki bir apartmana saat 05.30 sıralarında kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi girdi.

        Sabahın erken saatleri olması nedeniyle çevrede ve apartman koridorlarında kimsenin bulunmamasından faydalanan zanlılar, 3 dairenin kapısı önünde bulunan üç çift ayakkabıyı çaldı.

        Hırsızlardan biri çaldıkları ayakkabılardan birini giyerek yerine kendi ayakkabılarını bıraktı. Zanlılar, çaldıkları diğer 2 çift ayakkabıyı ise merdiven boşluğundaki pencereden dışarı attıktan sonra apartmandan çıktı.

        Hırsızlar, dışarı attıkları ayakkabıları alarak bölgeden uzaklaştı.

        Hırsızlık olayı, apartmanın güvenlik kameralarınca da görüntülendi.

        Apartman sakinlerinin İlçe Emniyet Müdürlüğüne ihbarının ardından polis ekipleri olay yerine geldi.

        Polis, apartmanın güvenlik kamerası ile MOBESE görüntülerinden yola çıkarak zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler