Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Pertek ilçesinde dar gelirli aileler için yapılması planlanan 283 daire için son başvuru tarihinin 30 Aralık olduğu bildirildi.

        Pertek Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde Kaledibi Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılması planlanan 283 konut için son başvuru süresinin 30 Aralık olduğu hatırlatıldı.

        Başvurmak isteyen vatandaşların Tunceli nüfusuna kayıtlı veya Pertek ilçesi sınırları içerisinde en az bir yıl ikamet etme şartı aranıyor.

        Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul kadınlarda yaş şartı aranmayacağı belirtilen açıklamada, başvuracak kişilerde Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması, 25 yaş ve üzerinde, aylık hane gelirinin 3 bin 200 liradan fazla olmaması şartları aranacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler