Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, İncesu merkez ve mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

        İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, mahalle aralarında karla mücadele ve tuzlama çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

        Vatandaşların mağdur olmaması için yoğun şekilde çalıştıklarını vurgulayan Karayol, şöyle devam etti:

        "Ekiplerimiz kar yağışının başladığı saatlerden itibaren çalışmalara başladı. İncesu merkezde ve merkeze bağlı 33 mahallede bütün yollar şu anda açık durumdadır. Ekiplerimize bu gayretle aralıksız çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, tüm çalışan arkadaşlarımızın ellerine sağlık. İnşallah vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunabilmek onların günlük yaşantısında aksaklıklar vermemek amacı ile çalışmalarımız her saat sürecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler