Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi tarafından Özvatan ilçesine yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi ile diğer yatırımların tanıtım programına katılacak.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çelik, yarın saat 11.00'de Kadın ve Gençlik Merkezi'ndeki programa katılarak Özvatanlılarla bir araya gelecek.

        Çelik, ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinin ilçelerin sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılar sunacağını belirtti.

        Özvatan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin de önemli hizmetler vereceğine inancını ifade eden Çelik, şöyle devam etti:

        "Özvatan Kadın ve Gençlik Merkezi ilçemizin ihtiyaçları göz önüne alınarak planlandı. Merkezimizde bir adet çok amaçlı salon bulunuyor. Bu salon nikah, düğün, konferans, panel gibi etkinliklerde kullanılabilecek. Merkezde ayrıca toplam 108 kişi kapasiteli dört adet derslik yer alıyor. Bu dersliklerde yetişkinlere mesleki eğitim ve hobi kursları, öğrencilere de destek kursları ve değerler eğitimi verilecek. Merkezimizde ayrıca, yüzme havuzu, kadınlar lokali gibi birimler yer alıyor. Merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler