Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Amir Çiçek, Yatağan ilçesindeki sanayi sitesinde çıkan yangında dumandan etkilenen kişileri hastanede ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

        Vali Çiçek, Yatağan Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangında dumandan etkilenerek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kişileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Çiçek, doktorlardan, vatandaşların sağlık durumları hakkında da bilgi aldı.

        İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada da yangının, sanayi sitesinde bir işyerine raf yapan ustabaşının kaynak makinesi ile çalıştığı sırada çıktığı bildirildi.

        Yangında 3 iş yeri ve bir otomobilin kullanılamaz hale geldiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Yangın esnasında iş yerlerinde bulunan 12 kişi dumandan etkilenerek zehirlenmiştir. Olayın haber alınmasını müteakip, jandarma birimleri tarafından 4 asayiş timi, 4 trafik timi, 4 Jandarma Komando Timi ve olay yeri inceleme timi, Muğla Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye, Yatağan Termik Santrali itfaiyesi ve AFAD’ın müdahalesi ile yangın söndürülmüştür."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler