Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, İstanbul'daki terör saldırısında hayatlarını kaybeden 44 şehit için yürüyüş düzenlendi.

        Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanlığı önünden başlayan yürüyüş, Hükümet Konağının önünde saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

        Türk Polisi ve Türk Askerinin duruşu, cesur bakışının hain köpeklerin kılıcından daha keskin olduğunu belirten Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanı İsa Kuzpınar şunları söyledi:

        "10 Aralık Cumartesi gecesi hainler iş başındaydı. Şehitlerimizin çoğunluğu vatan hizmeti yapan kahraman Türk Polisi olmak üzere 44 Türk evladımızı şehit verdik. 100’den fazla yaralı kardeşimiz hain ve şereften yoksun teröristlerin saldırısı sonucu yaralanmıştır. Bu hain saldırıyı düzenleyen, destekleyen, yardımcı olan ve saldırıdan mutlu olan ahlaksız, haysiyetsiz kişilerin eninde sonunda cezasını şehit kardeşlerimizin görev arkadaşları verecektir. Biz Türk halkı olarak daima kahraman Türk polisinin yanındayız." dedi.

        Basın açıklamasının ardından İlçe Polis Merkezini ziyaret eden gurup daha sonra dağıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler