Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Şarkışla'da bulunan üyelerini ziyaret etti.

        Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıl sonu olması itibariyle borsa meclis üyeleri ile birlikte ilçelerde bulunan üyeleri ziyaret ettiklerini söyledi.

        İlçelerimizde bulunan üyelerimizi ziyaret ederek onlarla fikir alışverişi yaptıklarını belirten Hastaoğlu, "Ziyaretimiz esnasında üyelerimizin sorunlarını dinleyerek istek ve önerilerini aldık. Her yıl sonu itibariyle düzenli olarak yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte borsamıza kayıtlı olan tüm üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle anket düzenliyoruz, üyelerimizin sorunlarını dinliyor ve görüşlerini alıyoruz. Borsamızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz." ifadesini kullandı.

        Daha sonra, ilçe kaymakamı Akif Pektaş, belediye başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ile yemek yiyen heyet ilçeden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler