Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Mucur İlçe Başkanlığına, eski ilçe başkanlarından Hüseyin Güngör'ün atandığını bildirdi.

        Kendirli, yaptığı yazılı açıklamada, Mucur İlçe Başkanlığına AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca atama yapıldığını belirtti.

        Atamanın Mucur ilçesine hayırlı olmasını dileyen Kendirli, "Teşkilatımızın çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yapmış kardeşimiz, Mucur’un yeni İlçe Başkanımız Hüseyin Güngör’e görevinde başarılar dilerim. Mucur’un her zaman Kırşehir siyaseti için önemli bir ilçemizdir." ifadelerini kullandı.

        AK Parti Mucur İlçe Başkanlığına atanan Hüseyin Güngör'ün daha önce de aynı görevi yaptığı, yerel seçimlerde Mucur Belediye Başkanlığı için istifa ettiği belirtildi.

        Eski AK Parti Mucur İlçe Başkanı Burak Öztürk ve yönetim kurulu, Genel Merkez tarafından görevden alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler