Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN (AA) - Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ın katılımıyla Üzümlü ilçesinde koordinasyon toplantısı düzenlendi.

        Üzümlü Belediye toplantı salonunda Arslantaş'ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Erzincan'daki tüm kamu kurum müdürleri, Üzümlü ilçesindeki kamu kurum müdürleri ve köy muhtarları katıldı.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan Arslantaş, kurum ve kuruluşların amir ve müdürleri ile birlikte ilçeleri ziyaret ederek değerlendirme toplantıları yapmaya başladıklarını ifade etti.

        Kurum müdürlerinin ilçelerde yapılacak toplantılarda sunum yapacağını dile getiren Arslantaş, "Bu sunumlarında 2016 yılı içerisinde yaptıkları ve 2017 yılında yapmayı hedefledikleri çalışmaları aktaracaklardır. Kurum müdürlerimizin sunumlarından sonra diğer katılımcılar da yapılan çalışmalar hakkındaki görüş, öneri ve beklentilerini ifade etme fırsatı bulacaklardır." dedi.

        Bu toplantılarla Erzincan'da katılımcı ve saydam yönetim anlayışını geliştirerek ortak çalışma kültürünü yerleştirmeyi hedeflediklerini anlatan Arslantaş, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınma sağlanacağını söyledi.

        Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar ve Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Üzümlü ilçesi ve ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili katılımcılara bilgiler vererek sunum yaptı.

        Ardından yatırımcı kurum müdürleri tek tek söz alarak ilçede tamamlanan ve yapılacak olan projelere ilişkin sunumlarını gerçekleştirdi.

        Toplantı soru ve cevap kısmından sonra son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler