Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Yeşilova ilçesinde, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı, belediye öncülüğünde düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.

        Yeşilova Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen terörü protesto yürüyüşü için ellerindeki Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Yeşilovalılar, “Kahrolsun PKK”, "Polise uzanan eller kırılsın", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Ne Mutlu Türk'üm diyene" sloganları atarak, Burdur, Abdi İpekçi ve Denizli caddelerinde yürüyüş yaptı.

        Yürüyüş, başlangıç noktası olan Cumhuriyet Meydanı'nda şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla sona erdi.

        Katılımcılar adına konuşma yapan Yeşilova Ziraat Odası Başkanı Tekin Korkmaz, bu tür saldırıların Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını aksine bağların daha da güçleneceğini ifade ederek, "Unutulmamalıdır ki hiçbir talep, terörizme meşruluk, teröriste masumiyet kazandırmaz. PKK ve DEAŞ gibi kanlı terör örgütlerinin ve onların arkasındaki güçlerin ve destekçilerinin milletimizin bu güçlü iradesi karşısında yok olacağı aşikardır." dedi.

        Terör karşısında millet olarak ortak amaçla her türlü siyasi düşünce farklılığını bir kenara koyduklarını ve bu derin acıyı paylaştıklarını dile getiren Korkmaz, "15 Temmuz’da milletimize ve onun iradesine karşı yapılan FETÖ darbe girişiminde ortaya koyduğumuz milli şuuru, bu terör saldırıları karşısında da göstereceğimizi Yeşilova’dan ilan ediyoruz." diye konuştu.

        Yürüyüşe CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler