Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Yağlıdere'de öğretmen, öğrenci, kamu kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri İlçe Emniyet Amirliğine moral ve destek ziyareti gerçekleştirildi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Soylu, bir grup öğrenci ve öğretmenle İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, İstanbul'daki menfur terör saldırısında şehit olan polisler için taziye dileklerini sundu.

        Her zaman polis ve askerlerin yanlarında olduklarını dile getiren Soylu, "Sizlerin saçının teline zarar gelse bizim ciğerimiz parçalanıyor. Türk polis ve askerlerine Allah zeval vermesin, ayağınıza taş değdirmesin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, sizlere de hayırlı görevler dileriz." dedi.

        İlçe Emniyet Amir Vekili Cemre Karagüllü ise ziyaretten onur duyduklarını ifade ederek, "Ben ve görev arkadaşlarım halkımızın huzur ve refahı için her zaman şehit olmaya hazırız. Belki aramızda yarın bir gün Allah nasip eder ise şehit olacak arkadaşlarımız var ama biz bu yola başımızı koyduk inşallah iyi sonuçlar ile devletimizi düze çıkartacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

        İlçedeki bazı kamu kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri de emniyet amirliğine taziye ziyaretlerinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler