Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Serinhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Denizli'den Antalya istikametine giden Mehmet Acungan (57) yönetimindeki 35 AN 2182 tır, Çaylıhan mevkisinde buzlanma nedeniyle kayarak karşı şeride geçti ve Antalya'dan Denizli yönüne giden Ali Dönmez (33) idaresindeki 09 NR 739 otomobille çarpıştı.

        Kazada otomobil sürücüsü Dönmez ile yanında bulunan Fikret Tınaz (43) hayatını kaybetti. Yaralanan tır sürücüsü Acungan, ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin Dönmez ile Tınaz'ın araçta sıkışan cesetleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu çıkartılarak otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Karayolları ekipleri yolda buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Kaza nedeniyle tek şeritten sağlanan ulaşım araçların kaldırılmasından sonra normale döndü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler