Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) – Datça ilçesinde fuhşa aracılık ettiği öne sürülen 2 kişi yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Datça ilçesinde yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bir süre teknik ve fizik takip yapan polis ekipleri, fuhşa aracılık ettiği öne sürülen Hüseyin A. ve Fatmaana B'yi gözaltına aldı.

        Operasyonda fuhuş yaptıkları iddia edilen Kırgızistan uyruklu B.İ, Özbekistan Uyruklu N.Ş. ve Moldova uyruklu D.Ş. de yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Türkiye'de oturma izni bulunan D.Ş. serbest bırakılırken B.İ. ve N.Ş. sınırdışı edildi.

        İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar Hüseyin A. ve Fatmaana B. ise "Fuhşa aracılık" ve "Fuhuş için yer ve imkan sağlamak" suçlamalarıyla çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Operasyon kapsamında bir kişinin de arandığını bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler