Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Bolu Dağı'nın TEM otoyolu ve D-100 karayolu geçişinde yolların trafiğe açık olduğunu belirterek, "Karayolları ekiplerimiz yolda mütemadiyen açma ve tuzlama çalışması yapıyor. Yollarımızı açık halde bulundurmak için çalışıyorlar." dedi.

        Vali Dağlı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ile Kaynaşlı rampalarında uygulama yapan polis ekiplerini ziyaret etti. Ekiplerden bilgi alan Dağlı, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Bolu Dağı'nın TEM ve D-100 geçişinde yolun trafiğe açık olduğunu söyledi.

        Dağlı, söz konusu güzergahlarda trafik seyriyle ilgili bir kapanmanın söz konusu olmadığını belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

        "Karayolları ekiplerimiz yolda mütemadiyen açma ve tuzlama çalışması yapıyor. Yollarımızı açık halde bulundurmak için çalışıyorlar. Emniyet kuvvetlerimiz ve jandarma ekiplerimiz burada tedbirlerini alıyorlar. Trafiğe uygun olmayan araçların geçişine izin vermiyoruz. Bundan sonra kar lastiği olmayan araçların kesinlikle geçişlerini izin verilmiyor. Arkadaşlarımız burada bu ortamda hep birlikte çalışmalarına devam ediyor."

        İl genelinde kar yağışının dün akşam saatlerinden itibaren yoğun olduğunun altını çizen Dağlı, "Sabah saatlerinde 97 köy yolumuz kapalı durumdaydı. Şu anda yapılan yoğun çalışmalar neticesinde bu sayı 47'ye indi. Bölgede arkadaşlarımız çalışıyor. Kapalı olan yolların tamamı açılıncaya kadar arkadaşlarımız mesailerine devam edecekler. Şu ana kadar hiçbir trafik kazamız olmadı." ifadelerini kullandı.

        Dağlı, açıklamanın ardından bölgede görev yapan polis ekiplerine baklava ikramında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler