Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Taşova Şehit İdris Bolat Lisesi öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle Taşova İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

        İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Yılmaz Polat’ı makamında ziyaret eden Okul Müdür Yardımcısı Şakir Yer ve öğrenciler İstanbul'daki terör saldırısında yaşamını yitiren polisler için başsağlığı diledi.

        Yer, yaptığı açıklamada, bu tür saldırıların amacına ulaşamayacağını belirterek, "İstanbul’da yaşanan hain saldırı tüm ülke fertlerini olduğu gibi biz eğitim camiasını da derinden üzmüştür. Eğitim camiası olarak İlçe Emniyet Müdürlüğümüz nezdinde bütün emniyet camiasının acısını paylaşıyor şehit olan tüm polis ve vatandaşlarımızın yakınlarına sabırlar, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Bizler bu vatanı kolay kazanmadık kimseye de bırakmaya asla niyetimiz yok." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler