Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, ilçenin dere ve dağ bölgesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

        Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Akdoğan, bundan böyle her altı ayda bir bir araya geleceklerini söyledi.

        Amaçlarının muhtarların sorunlarını dinlemek olduğunu belirten Akdoğan, "Bu tür toplantıların hizmet götürme noktasında önemli olduğuna inanıyorum. Bu toplantılar sayesinde bizler, muhtarlarımızla yüz yüze görüşerek onlardan gelen talepleri doğrudan alarak ilgili birimlere iletmiş oluyoruz. Böylelikle hem yapılan hizmetleri hem de ilerleyen günlerde yapılacak olanları anlatmak için buradayız." diye konuştu.

        Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ ise, Gaziantep Büyükşehir Belediyesince yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

        Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, Belediye Meclis üyesi Ahmet Kılıç ve birim amirleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler