Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'nin Yığılca ilçesinde köy ve mahalle muhtarları, İlçe Emniyet Amiri Cafer Saraç'a taziye ziyaretinde bulundu.

        Yığıla Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Haydar Ertürk ve beraberindeki muhtarlar terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Cafer Saraç'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

        İstanbul'daki hain saldırıdan büyük üzüntü duyduklarını ifade eden muhtarlar, "Polislerimize yapılan hain saldırıyı lanetliyoruz. Tüm mahalle muhtarları olarak polisimizin yanında olduğumuzu, taziyelerimizi bildirmek adına geldik. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza ve gazilerimize acil şifa ailelerine sabırlar diliyoruz." dedi.

        Emniyet Amiri Saraç da, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu olay bizleri oldukça üzmüştür. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Orada bulunan bir vatandaş canlı bomba diye bağırınca kaçtığını söylüyor. Ama polis üzerine gitti diyor. Bizler bu vatan uğruna her daim canımızı vermeye hazırız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler